Familierecht

Als u of uw partner heeft besloten om te gaan scheiden, komt er veel op u af. Allereerst natuurlijk de emoties: het verdriet over de relatiebreuk, zorgen over de toekomst. Misschien maakt u zich druk over de gevolgen van de scheiding voor de kinderen. En hoe komt het er financieel uit te zien? Dit zijn allemaal vragen waar de familierechtadvocaten van Forward Advocaten u antwoord op kunnen geven. Met hun jarenlange ervaring staan zij voor u klaar om u in deze moeilijke tijd bij te staan.

Win advies in

Advies van familierechtadvocaat

Vraagt u zich bijvoorbeeld af of de kinder- of partneralimentatie die u betaalt of juist ontvangt nog correct is? Wilt u de omgangs- of zorgregeling met de kinderen wijzigen, of zou u graag met uw kind willen verhuizen? In al deze gevallen kunnen de familierechtadvocaten van Forward Advocaten u helpen. Zij adviseren u en informeren u over de kans van slagen van een eventuele procedure.

Procederen soms onvermijdelijk

Soms is het onvermijdelijk en moet er geprocedeerd worden. Misschien komt u er echt niet uit met uw (ex-)partner, reageert hij of zij nergens op of heeft u belang bij een spoedige rechterlijke beslissing. Ook kan een procedure nodig zijn om kinder- of partneralimentatie te wijzigen of om een woning te verkopen.

Enkele familierecht specialisten

Profiteer van onze ruime ervaring

De familiererechtadvocaten van Forward Advocaten hebben daarbij ruime ervaring op het gebied van het jeugdrecht. U kunt daarbij denken aan zaken met betrekking tot de ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van minderjarigen en geschillen met Bureau Jeugdzorg (bijvoorbeeld met betrekking tot een schriftelijke aanwijzing). Ook staan zij ouders en kinderen bij wanneer er een geschil met de gemeente bestaat over passende jeugdhulp.

Schakel onze hulp in

Bij een scheiding heeft u al genoeg zorgen aan uw hoofd. Benader daarom onze ervaren familierechtadvocaten die u geheel ontzorgen.