Daar waar andere advocaten samenwerken in oude structuren, zoals een besloten vennootschap of (kosten)maatschap, werkt Forward Advocaten met een uniek concept. De advocaten van Forward werken onder de Forward-vlag, maar zijn zelfstandig ondernemer. Vanwege het succes van het concept is Forward Advocaten voor haar vestiging in Tilburg op zoek naar nieuwe ervaren specialisten die als zelfstandige gewend zijn om steeds als teamplayer te acteren. 

Voordelen Forward partnership:

  • U kunt als juridisch professional gebruik maken van het Forward-netwerk. Een netwerk dat niet alleen bestaat uit advocaten, maar ook uit fiscalisten en andere zakelijke dienstverleners.
  • U heeft de volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe en op welke wijze de praktijk wordt ingericht.
  • Tegelijkertijd kunt u aan uw (potentiële) klanten kenbaar maken dat u onderdeel uitmaakt van een succesvol en steeds groter wordend netwerk dat bestaat uit professionele en ervaren dienstverleners.
  • In tegenstelling tot een kostenmaatschap bepaalt u zoveel mogelijk zelf hoeveel diensten/producten u van het netwerk afneemt.
  • Een bijkomend voordeel van het netwerk is verder dat wij continu bezig zijn om informatie, netwerken en kennis te delen en om – indien nodig – gezamenlijke ingewikkelde juridische vraagstukken op te pakken, zodat u uw (potentiële) klant het beste kunt bijstaan.

Zo biedt Forward Advocaten het beste van twee werelden: zelfstandigheid en vrijheid enerzijds en een groot gedegen netwerk anderzijds.

Bij Forward Advocaten zijn inmiddels elf  advocaten aangesloten. Wij helpen bedrijven en ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Door als team de juiste specialist in te schakelen op het juiste moment, wordt hoge kwaliteit altijd geborgd. Forward Advocaten bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring!

Interesse?

Neem contact op met Jorrit Kilian (j.kilian@forwardadvocaten.nl, 06 46 06 18 77) of Robin Schelvis (r.schelvis@forwardadvocaten.nl, 06 21 50 87 94).

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Helga Meijer.

Comments (1)

  1. Pingback: De 5 vragen aan... - Forward Advocaten

Comments are closed.