Heeft u geen juridische afdeling of medewerker? Met de Forward strippenkaart haalt u juridische kennis voor uw organisatie in huis. Voor grote en kleine vraagstukken hebt u de beschikking over alle specialisten van Forward Advocaten. Of het nu gaat om het opstellen van een arbeidscontract, een check of u voldoet aan de privacywet, de leveringsvoorwaarden te actualiseren, een betaalprobleem met een klant op te lossen of onderhandelen met de huurbaas van het pand. Als ondernemer staat u juridisch sterk met de strippenkaart van Forward!

Hoe werkt de Forward Strippenkaart?

Heel simpel. Naar aanleiding een intakegesprek bepalen we welke bundel het best bij u past. U leert direct uw vaste contactpersoon kennen en vanaf dat moment heeft u de beschikking over een flinke dosis juridische kennis en advies.

Uw voordelen

  • Beschikking over alle specialisaties van Forward
  • Flinke korting op het normale tarief
  • Vast contactpersoon die uw organisatie goed kent
  • Vertrouwde samenwerking waarbij pro-actief advies vanzelfsprekend is
  • Budget oneindig ‘houdbaar’

De Strippenkaarten

Strippenkaart bundels vergelijken

* Wanneer u kiest voor Strippenkaart Extra krijgt u een gratis juridische lezing voor uw medewerkers en/of relaties over een juridisch onderwerp naar keuze. Bijvoorbeeld over de AVG, arbeidscontracten, aanbestedingen of overnames.

Interesse?

Heeft u interesse in de Strippenkaart? Neem dan contact met ons op.