Fusie of overname in goede banen geleid

Pensionering van ondernemers is het onderwerp van de dag. Een fusie of overname is dat zodoende ook geworden. Laat u over de fiscale en bedrijfsmatige kant van zaken goed adviseren door een van onze specialistische advocaten.

Vraag om goed advies
Onafhankelijke inzichten en slimme oplossingen die we passend maken bij de specifieke situatie van zowel DGA’s, managers, shareholders, venture capitalists of bijvoorbeeld een board of directors.

Zorgvuldige planning

Voor een goede bedrijfsovername is een zorgvuldige planning van cruciaal belang. De opvolger moet op een deskundige manier worden klaargestoomd voor het vak zoals u dat graag ziet en de financiële, fiscale en bedrijfsmatige zaken moeten tijdig op orde zijn.

Voorwaarden en bepalingen

Diverse voorwaarden en bepalingen gaan mee tijdens een fusie of overname. Wanneer er sprake is van een overgang van onderneming gaan bijvoorbeeld alle werknemers inclusief arbeidsovereenkomst mee naar de verkrijgende onderneming. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden worden zodoende overgenomen door de opvolger. Net als een non-concurrentiebeding en de cao-bepalingen. Over andere zaken kunnen voorwaarden en bepalingen worden opgesteld. Wij helpen u hier graag bij.

Enkele fusie en overname specialisten

Waarom Team Forward?

Met meerdere zelfstandige en professionele advocaten, bieden wij de kennis en ervaring van een groot bureau met de voordelen van een kleine partner. Dit biedt ons de mogelijkheid om transparant en persoonlijk met uw opdracht aan de slag te gaan.

Laat de zorgen van een fusie of overname wegnemen

Een fusie of overname is nogal een kluif werk. Laat ons wat zorgen voor u wegnemen. De specialisten van Team Forward helpen u verder met transparant en helder advies.