Welkom bij

FORWARD

advocaten

TEAM UP, MOVE FORWARD!

Onze kernwaardes geven direct aan hoe wij u verder helpen. Door als team de juiste specialist in te schakelen op het juiste moment, zodat hoge kwaliteit altijd geborgd wordt. Forward Advocaten bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring! Wij helpen bedrijven & ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.

Verbinding

Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we onze verschillende netwerken graag bij elkaar en creëren hiermee voor u nieuwe (zakelijke) contacten.

Branchekennis

We focussen met aparte teams op specifieke branches, verstaan daardoor de taal, waardoor we vanuit kennis over uw branche snel to-the-point kunnen komen met een passende oplossing. Nieuwsgierig geworden? Kijk hiernaast of uw branche ertussen staat en laat uw gegevens achter. Een van onze specialisten neemt dan direct contact met u op.

FORWARD STRIPPENKAART

Heeft u geen juridische afdeling of medewerker? Met de Forward strippenkaart haalt u juridische kennis voor uw organisatie in huis.

Meer weten?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  Volg ons

  KERNWAARDEN

  • Teamwork
  • Kwaliteit
  • Passie
  • Betrouwbaar
  • Verbinden

  HULP NODIG?

  Bent u op zoek naar professioneel juridisch advies? Wij nodigen u graag uit aan tafel, om vanuit uw vraagstuk het gesprek aan te gaan en met de juiste specialist tot een passend advies en concrete oplossing te komen!

  AANPAK VAN FORWARD ADVOCATEN

  Wij werken met grote passie vanuit specialistische teams

  Onze advocaten hebben een bewezen trackrecord in diverse branches

  Wij leveren sterke analyses & professioneel advies waar u verder mee komt

  Wij kennen een toegewijde en transparante aanpak, waarbij verbinding met de cliënt en tussen onze relaties centraal staat

  BEKIJK HET VOLLEDIGE TEAM HIER

  Benieuwd naar de andere mensen van Forward Advocaten?