Huurrecht advocaat biedt bijstand

Zowel zakelijk als particulier kunt u in een impasse met de verhuurder terecht komen. Hoewel de wet uitgaat van een vergaande bescherming van de huurder, kunt u beter voor het tekenen van een huurovereenkomst bedacht zijn op de afgesproken rechten en plichten. Zeker bij de huur van onroerende zaken zoals woningen, winkels en bedrijfspanden kunt u op deze manier een geschil in de toekomst voorkomen.

Voorkom een geschil
Concreet advies van een ervaren huurrecht jurist over de mogelijkheden en gevolgen van een (te sluiten) huurovereenkomst.

Ken uw huurrechten en verplichtingen

Bij Team Forward werken we met gedreven specialisten. Zo kunt u bij Robin Schelvis terecht voor al uw vragen rondom het huurrecht. Hij biedt bijstand en advies over:

  • Het opstellen en controleren van huurovereenkomsten;
  • Huurbeëindiging en ontruiming;
  • Huur van woningen, kantoor-, winkel- en overige bedrijfsruimte.

Advocaten van nu en voor u

Zowel als zakelijke of particuliere opdrachtgever wilt u voordelig geholpen worden, weten waar u aan toe bent en de beste service ervaren. Team Forward heeft daarom een innovatieve manier van werken ontwikkeld. Zo vindt er goed overleg plaats tussen onze advocaten bij uiteenlopende zaken. Samen bezitten we immers meer kennis en ontvangt u nog tijdens het telefoontje of bezoek gedegen advies.

Enkele huurrecht specialisten

Team Forward helpt

Nu is het een kwestie rondom het huurrecht, binnenkort heeft u een vraag binnen een ander rechtsgebied. Waarschijnlijk ziet u door de advocaten en wetten de meest logische keuze allang niet meer. Wij begrijpen dat volkomen, daarom werken wij volgens een innovatieve partnerconstructie.

U vindt meerdere zelfstandige en professionele advocaten onder ons dak die gezamenlijk de kennis en ervaring bieden van een groot bureau met de voordelen van een kleine partner. Wij verwijzen u graag naar collega’s en helpen zo op een transparante en efficiënte manier. Maak kennis met ons.

Voorkom geschillen in de toekomst

Bij huurrecht is het belangrijk al voor het tekenen van de documenten op de hoogte te zijn van alle rechten en plichten. Voorkom geschillen in de toekomst en neem contact op met onze specialisten Robin Schelvis of Frans van der Loo.