Incasso zonder vervelende nasleep

Een klant die niet betaalt is vervelend. Nog onaangenamer is het wanneer u er eindeloos mee aan de slag moet. Dreigt uw klant financieel uitgespeeld te raken, laat het dan niet ook nog al uw kostbare uren opslokken. Het gespecialiseerde team van Team Forward gaat er voor u mee aan de slag. Onze advocaten helpen u verder.

Neem contact op
Vreemde ogen dwingen, met het juiste advies van onze specialisten worden uw facturen sneller geïnd.

Voorkom een juridisch complexe vordering

Wij kunnen u bijstaan met het complete incassoproces. Dit kan al vanaf het opstellen van scherpe algemene voorwaarden om uw rechtspositie te versterken. Mocht het tot juridisch complexe vorderingen komen, dan helpen we u daar ook mee. Omdat wij een gevarieerd incassoteam hebben samengesteld met advocaten, kunnen we u op ieder niveau bijstaan. Op basis van de aangeleverde informatie en een vooraf overeengekomen tarief verzorgt de Incasso Unit het gehele incassotraject.

Gedurende het proces op de hoogte

Terwijl een incasso loopt, is het zaak dat uw onderneming gewoon doordraait. Daarom houden wij u op de hoogte van het complete proces vanaf de eerste factuurherinnering door middel van een geavanceerd volgsysteem. Hiermee weet u wel wat er speelt, maar gaat uw aandacht gewoon uit naar de dagelijkse gang van zaken.

Enkele incasso specialisten

Verscheidenheid aan incassodiensten

U kunt bij Team Forward in Tilburg terecht voor alle mogelijke diensten op het gebied van incasso:

  • Wij verzorgen de communicatie met uw debiteuren;
  • Vragen faillissementen aan;
  • Weerleggen onterechte disputen;
  • Verzorgen beslagleggingen;
  • Buitengerechtelijke incasso en procedures bij de rechtbank;
  • Beoordelen of uw algemene voorwaarden nog bij de tijd zijn en passen ze zo nodig aan;
  • Behartigen uw belang bij bewindvoerder of curator.

Alles onder één dak

U wilt als ondernemer geen overtollige rompslomp rondom uw bedrijfsvoering. Daarom nemen wij het complete incassotraject uit handen. Team Forward smoort problemen al vanaf het begin in de kiem en wikkelt zo nodig ook complexe vorderingen voor u af. Alles onder één dak dus.