Professionals bij insolventierecht

Jarenlang heeft u een succesvolle onderneming gehad, maar nu zit het even tegen. De omzetten lopen terug en financieringsgesprekken voor nieuw toekomstperspectief vallen tegen. Dit is onlosmakelijk verbonden met onzekere tijden. Pak deze zaken daarom niet alleen op maar kies voor sturing naar meer zekerheid. Onze advocaten zijn bekend met alle facetten van het insolventierecht en bieden u persoonlijk houvast.

Vraag ons naar de mogelijkheden
Met onze professionele insolventierecht specialist staan we garant voor het beste resultaat vanuit verschillende invalshoeken.

Insolventierecht, financiering en zekerheden

Team Forward advocaten Noud Broeren, Jan van der Valk en Jorrit Kilian zoeken met u naar oplossingen op maat. Dit houdt in dat we toekomstgericht te werk gaan. Er wordt gefocust op zaken die er nog wel zijn en wij onderzoeken samen met uw eventuele financierders hoe deze voortgezet kunnen worden. Uiteraard zijn hierbij vele scenario’s denkbaar. Wij vinden op creatieve en betrokken wijze de gepaste regeling.

Aanvraag faillissement

Helaas kan het ook voorkomen dat een toekomstgerichte visie geen soelaas meer biedt. In dat geval is het belangrijk dat uw positie en die van de onderneming zo goed mogelijk worden veiliggesteld. Een zorgvuldige afwikkeling van lopende zaken is van cruciaal belang om verrassingen achteraf te voorkomen en niet in onzekerheid te blijven verkeren. Is de aanvraag van faillissement onafwendbaar, dan hebben de advocaten van Team Forward alle kennis in huis om u in dat traject bij te staan.

Enkele insolventierecht specialisten

Persoonlijke benadering

In een turbulente tijd waarbij diverse instanties al om u heen hangen, bent u het beste geholpen met een partij die u persoonlijk kent, benadert en verder helpt. Dit is precies wat Team Forward uniek maakt. Wij zijn betrokken in voor u turbulente tijden. We weten wat er speelt en begrijpen waar u behoefte aan heeft.

Maatwerkoplossingen die de toekomst mooier maken

Juist in turbulente tijden heeft u behoefte aan een baken van rust. Wij zoeken met u naar maatwerkoplossingen die de toekomst mooier maken.