Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht bestaat uit vele facetten. Sterker nog, de regels en wetten op dit gebied zijn voor de gemiddelde ondernemer vaak niet bij te benen. Onze deskundige advocaten vullen deze blinde vlek moeiteloos voor u in.

Lees meer

Arbeidsrecht

U heeft als werkgever dagelijks te maken met arbeidsrechtelijke vraagstukken en procedures. Soms mondt dit uit in een geschil, maar een goede advocaat arbeidsrecht weet zo’n probleem al te tackelen voordat het zover kan komen.

Lees meer

Familierecht

Als u of uw partner heeft besloten om te gaan scheiden, komt er veel op u af. Allereerst natuurlijk de emoties: het verdriet en de zorgen. Misschien maakt u zich druk over de gevolgen van de scheiding voor de kinderen. En hoe komt het er financieel uit te zien?

Lees meer

Contracten

Voorkom dat u uit onwetendheid onherstelbare fouten maakt. Het succes van een onderneming staat rechtstreeks in verbinding met de kwaliteit van overeenkomsten en financieringsvormen. Team Forward geeft op maat gemaakte adviezen voor al uw vraagstukken.

Lees meer

Incasso's

Een klant die niet betaalt is vervelend. Nog onaangenamer is het wanneer u er eindeloos mee aan de slag moet. Dreigt uw klant financieel uitgespeeld te raken, laat het dan niet ook nog al uw kostbare uren opslokken.

Lees meer

Fusies en overnames

Pensionering van ondernemers is het onderwerp van de dag. Een fusie of overname is dat zodoende ook geworden. Laat u over de fiscale en bedrijfsmatige kant van zaken goed adviseren door een van onze specialistische advocaten.

Lees meer

Huurrecht

Zowel zakelijk als particulier kunt u in een impasse met de verhuurder terecht komen. Hoewel de wet uitgaat van een vergaande bescherming van de huurder, kunt u beter voor het tekenen van een huurovereenkomst bedacht zijn op de afgesproken rechten en plichten.

Lees meer

Insolventierecht, financiering en zekerheden

Jarenlang heeft u een succesvolle onderneming gehad, maar nu zit het even tegen. De omzetten lopen terug en financieringsgesprekken voor nieuw toekomstperspectief vallen tegen. Dit is onlosmakelijk verbonden met onzekere tijden.

Lees meer

Aanbestedingsrecht

Als u een overheidsopdracht binnen wilt slepen, is het van cruciaal belang dat uw voorstel aan de Europese aanbestedingsregels voldoet. Onze gespecialiseerde advocaat aanbestedingsrecht kent de gunningcriteria op zijn duimpje.

Lees meer

Procederen

Gesteggel rond contracten en of onenigheid over aansprakelijkheid. Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken. De specialisten van Team Forward voeren een gerechtelijke procedure voor u als een conflict niet op is te lossen met de wederpartij.

Lees meer

Vastgoedrecht

Het vastgoedrecht is een breed specialisme. Alles wat met onroerend goed te maken heeft valt onder deze discipline. U doet er verstandig aan u te laten informeren over contracten en afspraken voordat er mogelijk een geschil kan ontstaan.

Lees meer

Overheidsrecht

Onder het overheidsrecht vallen alle juridische zaken waar u als ondernemer of particulier de wegen van de overheid kruist. Omdat de overheid verschillende juridische domeinen benut, is het belangrijk de situatie juist te benaderen en is een goede reactie van belang.

Lees meer

Medezeggenschapsrecht

Medezeggenschapsrecht heeft betrekking op de wijze waarop werknemers worden betrokken bij de totstandkoming van belangrijke beleidsbeslissingen van de ondernemer. Afhankelijk van de omvang van de organisatie kan dat in diverse vormen.

Lees meer

Privacyrecht

Uw onderneming heeft nu al te maken met regelgeving voor het verwerken van persoonsgegevens (Wbp). De Autoriteit Persoonsgegevens controleert of ondernemers zich houden aan die regelgeving.

Lees meer