In het MKB komen minderheidsbelangen regelmatig voor. Bijvoorbeeld bij het aan boord halen van een investeerder of bij een gedeeltelijke overname. Maar hoe waardeer je of verkoop je zo’n minderheidsaandeel? Dit is één van de lastigste onderwerpen in waarderingsland.

Hoe wordt een bedrijfsovername (juridisch) geregeld en waar dient rekening mee te worden gehouden? Een dergelijke overdracht moet uiteraard uiteindelijk vastgelegd worden in een koopovereenkomst. Kort gezegd zijn er veel aspecten die bij een overname horen.

Forward Advocaten biedt naast juridisch advies ook de mogelijkheid om jou met investeerders in contact te laten komen of een bedrijf te laten waarderen. Deze dienstverlening kan leiden tot een succesvolle match tussen ondernemers en investeerders vanwege ons groot en divers netwerk.

Ben je op zoek naar juridisch advies of andere partijen die betrokken zijn bij een overname? Met de hulp van Forward Advocaten weet je zeker dat het vakkundig wordt aangepakt. Vragen? Neem dan gerust contact op met Jorrit Kilian, j.kilian@forwardadvocaten.nl

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Jorrit Kilian.