Onze advocaten ondernemingsrecht staan u bij

Het ondernemingsrecht bestaat uit vele facetten. De regels en wetten op dit gebied zijn voor de gemiddelde ondernemer niet bij te benen. Onze deskundige advocaten vullen deze blinde vlek moeiteloos voor u in. Zij geven niet alleen adviezen, maar kunnen desgewenst ook voor u procederen. Zo waarborgt u de continuïteit van uw onderneming.

Win advies in
Een doortastende en unieke aanpak met effectief advies als resultaat.

Intensief contact

De zelfstandige experts van Team Forward zijn elk meester op hun eigen terrein. Zij werken samen om u op elk vlak van ondernemingsrecht te kunnen bedienen. Onze partnerschap uit zich ook in het contact met u. Wij houden een vinger aan de pols en zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering juridisch sluitend is.

De terreinen van ondernemingsrecht

Voorkom dat u uit onwetendheid onherstelbare fouten maakt. Het succes van een onderneming staat rechtstreeks in verbinding met de kwaliteit van overeenkomsten en financieringsvormen. Team Forward geeft op maat gemaakte adviezen voor al uw ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Zet ons in voor advisering over bedrijfsvormen, het opstellen van overeenkomsten of het uitvoeren van juridische onderzoeken. Of het nou gaat om een quick scan van een organisatie of het juridisch in orde maken van een fusie of overname.

Enkele ondernemingsrecht specialisten

Zet onze kennis in om te procederen

Gesteggel rond contracten en of onenigheid over aansprakelijkheid. Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken. De specialisten van Team Forward voeren een gerechtelijke procedure voor u als een conflict niet op is te lossen met de wederpartij. Zij schakelen onderling met adequate kennis om het geschil tot een goed einde te brengen.

Schakel ons in voor helder ondernemingsrecht advies

Een doorsnee zakenman ziet door de bomen het bos niet als het gaat om de verschillende terreinen van ondernemingsrecht. Wij strooien een zo kort mogelijk kruimelpad dat u houvast biedt. Schakel onze advocaten in voor solide en helder advies.