Rechtsgebieden Claire

Claire Clarijs staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is Claire verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Délon

Délon Vielvoye staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is Délon verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Geeske

Geeske van Campen staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied personen- en familierecht, subrechtsgebieden echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning, collaborative divorce, mediation en jeugdbeschermingsrecht.

Op grond van deze registratie is Geeske verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Jan

Jan van der Valk staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied ondernemingsrecht.

Op grond van deze registratie is Jan verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Jorrit

Jorrit Kilian staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden ondernemingsrecht en insolventierecht.

Op grond van deze registratie is Jorrit verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Mark

Mark van Kempen staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied ondernemingsrecht.

Op grond van deze registratie is Mark verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Noud

Noud Broeren staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht en burgerlijk procesrecht.

Op grond van deze registratie is Noud verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Patty

Patty Dekker staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden arbeidsrecht en familierecht.

Op grond van deze registratie is Patty verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Robert-Jan

Robert-Jan van der Wart staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is Robert-Jan verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden Robin

Robin Schelvis staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is Robin verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.