Vastgoedrecht: ga geïnformeerd de deur uit

Het vastgoedrecht is een breed specialisme. Alles wat met onroerend goed te maken heeft valt onder deze discipline. U doet er verstandig aan u te laten informeren over contracten en afspraken voordat er mogelijk een geschil kan ontstaan. Onze juridische expertise zet u tegen een scherp tarief in. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om uw vastgoedproject goed geïnformeerd te beginnen.

Neem contact op
Stevige adviseurs die uw contractuele situatie(s) beoordelen om problemen te voorkomen en u bij staan als het er toe doet.

Steeds grotere belangen

De belangen rondom onroerend goed worden steeds groter. Aannemers, beleggers, woningcorporaties en overheden: iedere partij heeft een vinger in de pap. De risico’s nemen bovendien toe nu er steeds meer verantwoordelijkheid bij de belanghebbenden komt te liggen. Aangezien het brede rechtsgebied een wildgroei aan wetten en regels omvat die om de haverklap veranderen, doet u er goed aan direct een vastgoedrechtadvocaat in te schakelen.

Vastgoedrecht vraagt om een brede expertise

Jorrit Kilian en Frans van der Loo zijn advocaten bij Forward en hebben de portefeuille overheids- en vastgoedrecht onder hun hoede. Zij zijn bekend met de laatste wet- en regelgeving omtrent het alsmaar veranderende vastgoedrecht en helpen u dan ook efficiënt en professioneel op weg. Zij kunnen u onder andere helpen met:

  • Bouwzaken;
  • Zakelijke rechten zoals opstal, erfpacht en erfdienstbaarheden;
  • Burenrecht in het geval van een conflict;
  • Aansprakelijkheid aan uw adres of wanneer u iemand aansprakelijk wilt stellen;
  • Onrechtmatige daad;
  • Verjaring;
  • Ingebruikname groenstroken;
  • Het opstellen en controleren van contracten
  • Procedures rondom het verlenen of intrekken van subsidies.

Enkele vastgoedrecht specialisten

Samenwerkende advocaten

Waar u vandaag geholpen bent met een juridische vraag over vastgoed kunnen wij u volgende maand met hetzelfde gemak helpen met een kwestie binnen een compleet ander rechtsgebied. Team Forward is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen professionele advocaten, die allen over een hoog kennisniveau beschikken vanuit ruime werkervaring bij de Big4 en grote advocatenkantoren. Wij helpen u op een efficiënte en effectieve manier, met vele disciplines onder één dak. Zo bent u het beste geholpen en dat tegen zeer scherpe tarieven. Lees alles over onze werkwijze.

Neem contact op met een vastgoedrecht specialist

Vastgoedrecht kent talloze wetten en regels boordevol rechten en plichten. Weet op voorhand waar u aan toe bent. Voorkom geschillen in de toekomst en neem contact op met onze specialist Jorrit Kilian.